Wolfsberger AC – Borussia Monchengladbach, un meci în care se poate întâmpla orice

Wolfsberger AC – Borussia Monchengladbach, un meci în care se poate întâmpla orice

Autor: Flori Oprea


În această seară, începând cu ora 19.55 (ora României), se va disputa meciul dintre Wolfsberger și Borussia Monchengladbach, din cadrul fazei grupelor Europa League, Grupa J. Meciul va fi difuzat de Digi Sport. În partida tur, Wolsberger a câștigat în deplasare, pe Borussia Park, cu un scor devastator de 4-0, ceea ce îi face pe germani să-și dorească și mai mult revanșa. 


Meciul se va disputa pe Merkur Arena din Graz, iar victoria austriecilor pe propriul teren i-ar putea aduce mai aproape de calificarea în faza următoare a competiției.


Orice e posibil


Totul este posibil în acest moment în Grupa J, fiind doar trei puncte diferență între prima și ultima clasată, deoarece atât Roma, cât și Monchengladbach au evoluat sub așteptări. 


O victorie în acest meci, pentru fiecare dintre cele două echipe, le-ar putea ajuta să meargă mai departe, iar o înfrângere, de ambele părți, ar putea cântări decisiv în privința eliminării.


În ciuda unui început furtunos în grupă, cu victoria zdrobitoare asupra Borussiei în deplasare și remiza cu A. S. Roma (1-1), Wolfsberger s-a stins ulterior, înregistrând două înfrângeri cu Basaksehir, turcii câștigând cu 1-0 pe teren propriu și cu 3-0 în deplasare.


Austrieci și germani


Ultimele evoluții ale austriecilor nu au fost cele mai fericite (dacă avem în vedere toate competițiile), ei fiind eliminați din Cupa Austriei de Innsbruck, iar în campionat un eșec cu Salzburg, scor 0-3, pe teren propriu.


În Europa League, Monchengladbach a revenit după înfrângerea din prima rundă, obținând remize cu Basaksehir și A. S. Roma. În plus, nemții au reușit să-i învingă pe cei de la Roma în retur, cu 2-1, în etapa precedentă. Deși în weekendul trecut a fost învinsă de Union Berlin, cu 0-2, Monchengladbach rămâne liderul Bundesligii, cu 25 de puncte după 12 runde.


Wolfsberger A.C. – Indisponibili: Rnic (suspendat), Baumgartner (accidentat)

Incerți – nici un jucător

Borussia Monchendgladbach – Indisponibili: Kramer (suspendat), Musel (accidentat), Jantschke (accidentat), Beyer (accidentat)

Incerți – Poulsen (accidentat), Elvedi (accidentat)


 

PONTURI OFERITE DE FANATIKSPORT PENTRU ACEST MECI:


Ambele marchează/COTĂ 1.6