BILET EXCEPȚIONAL la pariuri: cotă 125! CÂȘTIGI pe loc peste ##4.000 de EURO##

BILET EXCEPȚIONAL la pariuri: cotă 125! CÂȘTIGI pe loc peste 4.000 de EURO

FanatikSport continuă marșul triumfal! Dupa mega-succesele de zilele trecute, cand ne-au intrat BILETE DE la COTĂ 3.5 până la COTĂ 30 (le-am pus la finalul acestui articol), FanatikSport are un BILET ȘOC! Care are o cotă ULUITOARE: cotă 125! FABULOASĂ!

Noi punem pe el 150 de lei, iar castigul ajunge la 18.802 lei! Ceea ce inseamna aproape 4.200 de euro! MECIURILE sunt peste câteva zile, sunt din Liga Campionilor, dar acum facem lista scurtă a celor care vor primi biletul! 

Si oricine poate obtine ACEST BILET ULUITOR! Biletul e in poza de la acest articol, dar nu e deblocat. 

ATENȚIE! Există două mari variante prin care poți intra în posesia acestui bilet, prin care il puteti debloca. 

Poti alege UNA din cele două variante:

IATĂ CARE E PRIMA VARIANTĂ:

Concret, trebuie să îți faci cont ACTIV (cu depunere) la agenţia de pariuri Fortuna pentru a primi ACEST BILET ULUITOR. Iar contul trebuie realizat OBLIGATORIU de pe linkul dat de noi mai jos.

Mai precis, iată care sunt paşii pentru a primi ACEST BILET ULUITOR:

  1. Te înregistrezi la agenţia Fortuna şi faci o depunere de cât vrei tu. Mai precis, te înregistrezi OBLIGATORIU de pe acest LINK, care e aici (click AICI pentru înregistrare sau click aici: http://bit.ly/2l3snf2) . După ce te-ai înregistrat, depui o sumă de bani în contul tau, cat vrei tu (poti depune si minimul, adica 25 de lei, si primesti BILETUL). Banii sunt ai tai, sunt in contul tău si poti paria cu ei. Cu acesti 25 de lei poti paria ACEST BILET ULUITOR.
  2. Trimiti un email la FanatikSport (la adresa: colaborari@fanatiksport.ro) in care ne spui numele si ID-ul cu care te-ai înregistrat la Fortuna.
  3. Primeşti pe EMAIL ACEST BILET ULUITOR!


IATĂ CARE E A DOUA VARIANTĂ:

Concret, trebuie să îți faci cont ACTIV (cu depunere) la agenţia de pariuri Sportingbet pentru a primi ACEST BILET ULUITOR. Iar contul trebuie realizat OBLIGATORIU de pe linkul dat de noi mai jos.

Mai precis, iată care sunt paşii pentru a primi ACEST BILET ULUITOR:

  1. Te înregistrezi la agenţia Sportingbet şi faci o depunere de cât vrei tu. Mai precis, te înregistrezi OBLIGATORIU de pe acest LINK, care e aici (click AICI pentru înregistrare sau click aici: http://bit.ly/2xPHHXg) . După ce te-ai înregistrat, depui o sumă de bani în contul tau, cat vrei tu (poti depune si minimul, adica 40 de lei, si primesti BILETUL). Banii sunt ai tai, sunt in contul tău si poti paria cu ei. Cu acesti 40 de lei poti paria ACEST BILET ULUITOR.
  2. Trimiti un email la FanatikSport (la adresa: colaborari@fanatiksport.ro) in care ne spui numele si ID-ul cu care te-ai înregistrat la Fortuna.
  3. Primeşti pe EMAIL ACEST BILET ULUITOR!

 


 

Asta e tot! E atât de simplu! Şi de profitabil, aşa că nu mai sta pe gânduri, pune mâna şi câştigă nişte bani BUNI!


ATENTIE, ACEASTA VARIANTĂ ESTE VALABILĂ DOAR PENTRU CEI CARE NU AU CONT LA FORTUNA sau SPORTINGBET ŞI ÎŞI FAC ACUM CONT, PRIN LINKUL DAT DE FANATIKSPORT. DACĂ AVETI DEJA CONT LA FORTUNA sau SPORTINGBET SAU NU VA PUTETI FACE CONT sau sunteti IN STRAINATATE, trimiteti un email la adresa noastra: colaborari@fanatiksport.ro


Iata si biletul de cota 30 care ne-a intrat acum o saptamana si ceva (felicitari tuturor celor care l-au jucat!):