BILET ULUITOR la PARIURI: are cotă 1888! Și iți dăm și BANI pentru a-l paria. CAȘTIGI 45.000 de lei fără să plătești CEVA

BILET ULUITOR la PARIURI: are cotă 1888! Și iți dăm și BANI pentru a-l paria. CAȘTIGI 45.000 de lei fără să plătești CEVA

Da! Mergem mai departe cu o nouă promoție de VIS! FanatikSport are o nouă ofertă DEMENȚIALĂ: fă-ți acum cont la agenția de pariuri Fortuna de pe linkul dat de noi și NOI îți dăm bani pentru activarea contului! În plus, primești și biletul de cotă 1888, care va fi peste câteva zile! Practic, primești acest mega-BILET total gratuit și primești și BANI pentru a-l paria! Iar acest bilet vine după mega-succesele de cotă 133 și 3226 (puse la sfârsit).


Concret, primești 25 de lei GRATIS, iar cu acești bani tu poti paria BILETUL DE COTĂ 1888 si câștigi peste 45.000 de lei! Adică peste zece mii de euro! TOTAL GRATIS! 


Iată, mai precis, ce trebuie să faci pentru a primi acest nou SUPER-BILET, pentru a intra în această promoție:


PASUL 1. Inregistrează-te la Fortuna, dând click AICI sau direct de pe acest link: http://bit.ly/2Gg124u
Urmează pașii de acolo si inregistrează-te!

PASUL 2. După ce te-ai înregistrat, trimite un mesaj la public@fanatiksport.ro cu textul: ”M-am înregistrat” si scrie si ID-ul cu care te-ai inregistrat la Fortuna si numarul tau de telefon, iar noi îți trimitem un voucher de 25 de lei cu care îți activezi contul de la Fortuna și cu care poți paria biletul. Pe scurt: trimite adresa de email cu care te-ai inregistrat la Fortuna, numele de utilizator si numărul de telefon! 

PASUL 3. Primești biletul de cotă 1888. Ce vrei mai simplu de atât? Hai, fă-ți cont acum, primește cei 25 de lei și pariază SUPER-BILETUL DE COTĂ 1888! TRIMITETI NEAPARAT DATELE CERUTE (adresa de email cu care te-ai inregistrat la Fortuna, numele de utilizator si numărul de telefon) CA SĂ PRIMIȚI SUPER-BILETUL!

Și, BONUS, primiți și două luni de ABONAMENT GRATUIT la biletele realizate de FanatikSport!

ATENȚIE! TREBUIE SĂ TE ÎNREGISTREZI LA FORTUNA, NU PE SITEUL FANATIKSPORT! 

ATENTIE, ACEASTA VARIANTĂ ESTE VALABILĂ DOAR PENTRU CEI CARE NU AU CONT LA FORTUNA ŞI ÎŞI FAC ACUM CONT, DE PE LINKUL DAT DE FANATIKSPORT. DACĂ AVETI DEJA CONT LA FORTUNA SAU NU VA PUTETI FACE CONT sau sunteti IN STRAINATATE, trimiteti un email la adresa noastra: colaborari@fanatiksport.ro


Și să nu uităm: acest BILET DEMENȚIAL vine după două pariuri uluitoare, pe care le-am câștigat în aceste săptămâni: cotă 133 și cotă 3226.

IATĂ-le aici AFIȘATE:

BILET COTA 133
BILET COTA 3226: