Dinamo, cel mai NEGRU RECORD din toată istoria echipei! Mai jos de ATAT chiar nu se poate!

Dinamo, cel mai NEGRU RECORD din toată istoria echipei! Mai jos de ATAT chiar nu se poate!

Dinamo este pe cale să înregistreze noi recorduri negative, din nefericire pentru suflarea alb-roșie! Practic, putem spune că echipa din Ștefan cel Mare trăiește una din cele mai negre perioade din istorie, poate chiar cea mai neagră din toată istoria de 70 de ani!


Pe lângă rateurile din ultima vreme, altele încep să se adauge la această galonată echipă, altădată mândria României. Și ce e mai trist e că noile recorduri negative vizează chiar inima echipei, lucrurile prin care câinii roșii au devenit faimoși de-a lungul anilor și prin care au impus un respect care părea de neclintit! Părea!


Recunoscută ca o echipă de atac, care mușca din dușmani și marca goluri peste goluri, de multe ori fără să conteze cât încasează (important era să înscrie mai mult cu un gol decât adversarul, vorba lui Cornel Dinu), Dinamo este acum la polul opus! Total opus!


Goluri date – goluri primate


Da, Dinamo ar putea bifa AL DOILEA CAMPIONAT DIN ISTORIE în care a primit mai multe goluri decât a marcat! În acest moment, după 21 de etape, Dinamo are 22 de goluri marcate și 34 primite. Practic, a primit cu peste 50% mai mult decât a înscris! Unde sunt Ozon, Frățilă, Dumitrache, Dudu Georgescu, Cămătaru, Mateuț, Niculae, Dănciulescu, Niculescu?


Trio de aur: Mateuț - Lucescu - Cămătaru


Într-adevăr, mai sunt 5 etape din sezonul regulat și urmează și play off - play out-ul, dar dezastrul e de neconceput! Și pare greu de răsturnat, cu un minus de 12 goluri. Asta dacă nu mai primește! Și Dinamo pare foarte primitoare în acest an!


Istorie


FanatikSport a analizat toate campionatele de când există clubul Dinamo, de 70 de ani! O singură data în istorie a mai avut Dinamo golaveraj negativ: în campionatul din 1950, când a ocupat locul 8, cu 40 de goluri marcate și 45 primite! Cinci goluri diferență! Acum sunt 12! Ne pregătim, așadar, pentru cel mai rușinos campionat din istoria lui Dinamo, CAMPIONATUL CU CELE MAI MULTE GOLURI PRIMITE FAȚĂ DE NUMĂRUL CELOR MARCATE, CU CEL MAI MARE GOLAVERAJ NEGATIV!


În rest, niciun alt an nu a fost Dinamo pe minus la goluri. Au mai fost ani cu diferențe mici (dar tot în favoarea golurilor marcate), ca anul 2002 – 2003, cu 49 goluri înscrise și 46 primite, sezonul 2014 – 2015, 47-44! Da, erau alte sisteme, alt număr de echipe, dar Dinamo a ținut fruntea sus indiferent de modul de desfășurare a campionatului! Unde e sezonul 1988 – 1989, când marca 130 de goluri (și 30 primite), record absolut în toată istoria fotbalului românesc? Unde?


Avem un MEGA-PARIU! Vrei SUPER-BILETUL de cotă 2272! Ca să-l primiți, faceți-vă rapid cont ACTIV la una din agentiile: FORTUNA (de pe acest link: http://bit.ly/2Gg124u ) , WINMASTERS (de pe acest link: https://bit.ly/2EasFin ), BETANO (de pe acest link: https://bit.ly/2zZSRJp ), 888 (de pe acest link: https://bit.ly/2INoeJP ) sau MAXBET (de pe acest link: https://maxbet.ro/ro/cont-nou/?btag=2075510 )! 


CEI CARE-ȘI FAC CONT VOR PRIMI SUPER-BILETUL DE COTĂ 3784 ȘI, ÎN PLUS, 1 AN DE ACCES GRATUIT ÎN GRUPUL PREMIUM! După ce vă faceți CONT, dați-ne un emal la: public@fanatiksport.ro