Incredibil, ce o deranjeaza teribil pe Lidia Buble in aceste zile in relatia cu Razvan Simion! O aniversare din fostul mariaj al “matinalului” nu ii cade bine deloc cantaretei

Incredibil, ce o deranjeaza teribil pe Lidia Buble in aceste zile in relatia cu Razvan Simion! O aniversare din fostul mariaj al “matinalului” nu ii cade bine deloc cantaretei

Relatia dintre Razvan Simion si Lidia Buble scartaie in ultima vreme, iar unul dintre motive pare a avea legatura cu trecutul "matinalului”, mai ales ca in aceasta perioada a anului, el aniversa si un eveniment important cu fosta sotie!

Inceputul acestei toamne nu este cu siguranta unul de bun augur pentru cuplul Simion-Buble! Multi dintre apropiati sustin ca intre cele doua vedete s-ar fi instalat o raceala si, daca nu vor lua masuri urgente, nu se stie ce viitor vor avea impreuna!

In urma cu doua zile, presa mondena a fost zgaltaita serios de zvonul ca intre Razvan Simion si Lidia Buble ar exista probleme serioase! Astfel, daca inainte, ei ar fi fost extrem de activi pe adresele de socializare, prin postarea unor imagini in care isi exprimau public sentimentele sau isi prezentau imagini in ipostaze apropiate, ei bine, de trei luni, este liniste totala! Atat prezentatorul TV, cat si cantareata evita sa mai spuna un cuvintel unul despre celalalt!

Situatia aceasta a pus pe ganduri pe toata lumea si, in special, pe apropiatii barbatului, care merg pe ideea ca, poate, toamna dauneaza cuplului, in conditiile in care, in fostul mariaj, Simion avea motive de sarbatoare in aceasta perioada, lucru ce nu ii cade tocmai bine lui Buble.

"Pe vremea cand era casatorit cu Diana, in fiecare an, pe 25 septembrie, Razvan dadea o petrecere. Era ziua in care, in 2003, a venit la Bucuresti si viata lui profesionala a luat o alta turnura! Fireste, bucuria era imensa si trebuia sarbatorita! Acum, situatia este insa alta! Simion s-a despartit de sotie, traieste o poveste de dragoste cu Lidia Buble si pare sa nu ii mai priasca prima luna din toamna, fiindca relatia lui cu cantareata in aceste momente este neclara”, au dezvaluit apropiatii vedetei.