OFERTA BESTIALĂ la PARIURI: bilet cotă 947! Și iți dăm și bani ca să-l PARIEZI. CAȘTIGI peste 20.000 de lei fără să plătești CEVA

OFERTA BESTIALĂ la PARIURI: bilet cotă 947! Și iți dăm și bani ca să-l PARIEZI. CAȘTIGI peste 20.000 de lei fără să plătești CEVA

FANATIKSPORT are o nouă ofertă INCREDIBILĂ: fă-ți acum cont la Fortuna de pe linkul dat de noi și NOI îți dăm bani pentru activarea contului! În plus, primești și biletul de cotă 947, care va fi peste câteva zile! Practic, primești acest mega-BILET total gratuit și primești și BANI pentru a-l paria! Iar acest bilet vine după mega-succesele de cotă 133 și 3226 (puse la sfârsit).


Și, BONUS, primești și două săptămâni de abonament GRATUIT la pariurile realizate de FanatikSport! Concret, primești 25 de lei GRATIS, iar cu acești bani tu poti paria BILETUL DE COTĂ 947 si câștigi peste 22.000 de lei! Plus două săptămâni de abonament la FanatikSport! TOTUL GRATIS: 25 lei + SUPERBILET + 2 săptămâni!


Iată, mai precis, ce trebuie să faci pentru a primi acest BILET BESTIAL, pentru a intra în această promoție. 


Fă-ți cont la agenția de pariuri FORTUNA!


PASUL 1. Inregistrează-te la Fortuna, dând click AICI sau direct de pe acest link: http://bit.ly/2Gg124u
Urmează pașii de acolo si inregistrează-te!
 
PASUL 2. După ce te-ai înregistrat, trimite un mesaj la public@fanatiksport.ro care sa conțină emailul si numele de utilizator cu care te-ai inregistrat si numărul tau de telefon, iar noi îți trimitem un voucher de 25 de lei cu care îți activezi contul de la Fortuna și cu care poți paria biletul. Pe scurt: trimite adresa de email și numele de utilizator cu care te-ai inregistrat la Fortuna si numărul de telefon! 

PASUL 3. Primești biletul de cotă 947. Ce vrei mai simplu de atât? Hai, fă-ți cont acum, primește cei 25 de lei și pariază BILETUL BESTIAL de cotă 947! 

Și, BONUS, primiți și două săptămâni de ABONAMENT GRATUIT la biletele realizate de FanatikSport!

TRIMITETI NEAPARAT EMAIL CU DATELE CERUTE (adresa de email cu care te-ai inregistrat la Fortuna, numele de utilizator si numărul de telefon) CA SĂ PRIMIȚI SUPER-BILETUL!


ATENȚIE! TREBUIE SĂ TE ÎNREGISTREZI LA FORTUNA, NU PE SITEUL FANATIKSPORT! 

Va rugam sa trimiteti email imediat ce va inregistrati (trimiteti la: public@fanatiksport.ro) si sa specificati la ce agentie v-ati inregistrat! Dacă nu trimiteți email, NU INTRAȚI ÎN ACEASTĂ PROMOȚIE!

ATENTIE, ACEASTA VARIANTĂ ESTE VALABILĂ DOAR PENTRU CEI CARE NU AU CONT LA FORTUNA ŞI ÎŞI FAC ACUM CONT, DE PE LINKUL DAT DE FANATIKSPORT. DACĂ AVETI DEJA CONT LA FORTUNA SAU NU VA PUTETI FACE CONT sau sunteti IN STRAINATATE, trimiteti un email la adresa noastra: colaborari@fanatiksport.ro


Și să nu uităm: acest BILET DEMENȚIAL vine după două pariuri uluitoare, pe care le-am câștigat în aceste săptămâni: cotă 133 și cotă 3226.

IATĂ-le aici AFIȘATE:

BILET COTA 133
BILET COTA 3226: