OFERTĂ INCREDIBILĂ LA PARIURI: bilet cotă 2120! PLUS pariuri timp de 1AN. TOTUL GRATIS!

OFERTĂ INCREDIBILĂ LA PARIURI: bilet cotă 2120! PLUS pariuri timp de 1AN. TOTUL GRATIS!

FanatikSport are o nouă ofertă DEMENȚIALĂ: fă-ți acum cont la agenția de pariuri Fortuna de pe linkul dat de noi și PRIMEȘTI super-biletul de cotă 2120 plus 1 AN de acces gratuit la toate pariurile noastre! Și nu trebuie să pui niciun ban în contul de la Fortuna, trebuie doar să te înregistrezi la Fortuna, fără să faci vreo depunere!


PE SCURT, îți faci cont la Fortuna de pe linkul dat de noi și primești:


A. Acces gratuit la toate PARIURILE noastre timp de 1 AN!

B. Biletul de cotă 2120, care e poste câteva zile! Îți poate aduce peste 40.000 de lei dacă pariezi bonusul de 20 de lei pe el!


Concret, primești biletul de cotă 2120, cu care poți câștiga peste 40.000 de lei. În plus, ai bilete la pariuri timp de 1 AN de zile (și primești zilnic cota 2, progresive, ponturi individuale, cote medii și mari, pauză-final, easy money etc).

 


 

Iată, mai precis, ce trebuie să faci pentru a primi a intra în această promoție:


PASUL 1. Inregistrează-te la Fortuna, dând click AICI sau direct de pe acest link: http://bit.ly/2Gg124u
Apeși pe link, se deschide siteul Fortuna, iar sus in dreapta scrie inregistrare, apesi pe inregistrare si urmezi pasii de acolo.

PASUL 2. După ce te-ai înregistrat, trimite un mesaj la public@fanatiksport.ro cu textul: ”M-am înregistrat”. In mesaj scrie numele de utilizator și emailul cu care te-ai inregistrat la Fortuna, plus numarul tau de telefon. De asemenea, va rugam sa ne trimiteti și mailul de la Fortuna prin care vă confirma ca v-ati inregistrat, ajută la verificare.

PASUL 3. Noi verificăm dacă ați făcut contul de pe linkul dat de noi, dacă totul e in regulă.

PASUL 4. Primești biletul de cotă 2120. În plus, ești inclus și în grupul nostru de pariuri, pentru o perioadă de 1 AN! Ce vrei mai simplu de atât? Hai, fă-ți cont acum și pariază SUPER-BILETUL DE COTĂ 2120! 


ATENȚIE! TREBUIE SĂ TE ÎNREGISTREZI LA FORTUNA, NU PE SITEUL FANATIKSPORT! 

ATENTIE, ACEASTA VARIANTĂ ESTE VALABILĂ DOAR PENTRU CEI CARE NU AU CONT LA FORTUNA ŞI ÎŞI FAC ACUM CONT, DE PE LINKUL DAT DE FANATIKSPORT. DACĂ AVETI DEJA CONT LA FORTUNA SAU NU VA PUTETI FACE CONT sau sunteti IN STRAINATATE, trimiteti un email la adresa noastra: public@fanatiksport.ro