Calitatea de membru al acestei comunități este conferita persoanelor de peste 18 ani si se obține prin realizarea unui cont activ la o agenție de pariuri, de pe un link dat de FanatikSport.

Comunitatea FanatikSport

Membrii comunitații FanatikSport au acces la TOATE informațiile prezente pe site, la concursurile exclusive organizate pentru ei si la toate promoțiile obținute de Fanatik Sport  exclusiv pentru cei din  comunitate.

Toate avancronicile,informațiile, analizele, pronosticurile si recomandarile de pe site sunt alegeri personale ale echipei FanatikSport si reprezinta doar o sursa de inspiratie pentru urmăritori. Ponturile, analizele, predicțiile, biletele realizate de FanatikSport reprezintă doar estimari proprii și nu recomandari pentru pariori. Fiecare parior iși asumă responsabilitatea atunci când plasează un pariu.

Atenție!

FanatikSport nu vinde pariuri, nu vinde meciuri trucate sau alte forme de partide ciudate. Nu promite şi nu garantează niciun fel de câştig din biletele, predicţiile, pronosticurile prezentate. Reprezintă doar estimările proprii, alegerile personale ale echipei FanatikSport.

Echipa FanatikSport nu își asumă răspunderea asupra biletelor cumpărate de cititori de la niciuna din casele de pariuri on-line sau fizice, din România sau internaționale, bilete caștigătoare sau pierdute.

Echipa FanatikSport nu poate fi făcută responsabilă pentru pierderi survenite din folosirea informațiilor prezentate pe site și nu garantează câștigurile. Responsabilitatea de a paria si de a alege mizele pariate aparține fiecărei persoane in parte si echipa Fanatik Sport nu este responsabilă pentru deciziile de pariere a oricărui membru al comunitatii !

Agenții de pariuri

Pentru a plasa un pariu, trebuie să accesați site-urile caselor de pariuri și să accepțați termenii și condițiile acestora. Nu se poate paria de pe siteul FanatikSport, deoarece acesta nu este o agentie de pariuri sau un casino.

Cotele pariurilor prezentate pe site provin de la diferite case de pariuri și sunt supuse schimbării. Între cotele prezentate pe site-ul nostru și site-urile caselor de pariuri pot aparea diferențe. Verificați cotele înainte de a plasa un pariu.

FanatikSport susține pariatul responsabil. Pariurile înseamnă o activitate de recreere, NU O SURSA SIGURA DE CASTIG! In cazul in care simți ca nu mai ai controlul in ceea ce privește pariurile trebuie sa stii ca exista site-uri specializate pentru a te ajuta! (www.gambleaware.co.uk, www.gamecare.org.uk).

Accesarea siteului FanatikSport inseamna acceptarea automata a Termenilor si Conditiilor stipulate de FanatikSport.